100% Ontspannen in Bali

100% Ontspannen in Bali

  • € 1498

  • Geen transport inbegrepen

  • Op maat

Vraag een offerte aan

Over deze reis

Deze magische reis naar Bali zorgt ervoor dat je ontspannen terugkomt van een heerlijke 12-daagse rondreis. Zo leer je de cultuur kennen en beleef je ook verschillende Balinese ervaringen. Ontdek de verschillende activiteiten op het programma.

Vanaf dag 1 word je al verwend door de Balinese cultuur. Je wordt meteen ondergedompeld in de authentieke Balinese levensstijl. Je bezoekt ook watervallen, oude koninklijke graven, tempels, rijstterassen, en zoveel meer. Wij stemmen de excursies helemaal af op jouw wensen.


Praktisch

Praktisch

Inclusief

Geplande excursies, overnachtingen, maaltijden.

Exclusief

Transport,Extra activiteiten, extra's, internationale pas, visum

Meer informatie

De komende dagen staan er verschillende Balinese activiteiten.  Je wordt meteen ondergedompeld in de authentieke Balinese levensstijl. Je bezoekt ook watervallen, oude koninklijke graven, tempels, rijstterassen, en zoveel meer.

Deze reis wordt helemaal afgestemd op jouw wensen en dromen

  • Horizon Select

  • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

100% Ontspannen in Bali

100% Ontspannen in Bali

  • € 1498 Op maat

Vraag een offerte aan
Patrick helpt je graag verder
Patrick helpt je graag verder

Patrick helpt je graag verder

Selectair Fly Away Reizen

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Sint Rochusstraat 92
1500 Halle