about

Over Ons

Deel dit artikel

Welkom bij Fly Away Reizen

WAAROM VOOR SELECTAIR FLY AWAY REIZEN KIEZEN ALS REISBUREAU?

Omdat wij reizigers zijn, net als jij. Steeds op zoek naar verrassende ervaringen, boeiende ontmoetingen en nieuwe horizonten. Omdat we 100% Belgisch zijn en je steeds verder helpen in je eigen taal. Omdat wij er onze persoonlijke missie van maken jou fijner te laten reizen dan je ooit verwacht had. Want het leven is intenser als je reist, echt reist!

ONS REISBUREAU 

Met verschillende reisaanbiederen en een professioneel team is Selectair Fly Away Reizen al meer dan 33 jaar een familiaal reisbureeau waarbij de klant op nummer 1 staat.

Doorheen al die jaren hebben wij enorm veel bestemmingen kunnen bezoeken en ontdekken. 

Waar we vroeger opteerden om mee te gaan op een georganiseerde studiereis van een touroperator of toeristische dienst, zijn we de laatste jaren overgestapt op het zelf ontdekken van een bestemming.  

Tijdens onze vakanties nemen we altijd ruim de tijd om de verschillende hotels als mistery client te bezoeken, dit geeft ons een realistische inkijk op het management naar onze klanten toe. 

Uiteraard gaan wij ook graag in contact met locals, een ideale manier om kennis te maken met de bevolking en om leuke hidden spots te ontdekken om uw reis nog unieker te maken. 

Verder gaan wij buiten kantooruren naar zoveel mogelijk presentaties over bestemmingen en hoteliers. Dit om steeds up to date te zijn met de nieuwigheden. Zelf organiseren wij als reisbureau ook gratis klantenavonden. 

Als er ons dan toch eens een vraag gesteld wordt waarop we het antwoord moeten schuldig blijven kunnen we, als lid van Selectair, dan nog eens beroep doen op 1 van onze 120 collega reisagenten. Believe us, u kan 24/7 op ons rekenen.
 

BEREIKBAARHEID

U kan bij ons terecht in de Sint-Rochusstraat 92, 1500 Halle. We zijn bovendien zeer vlot bereikbaar met de wagen als met het openbaar vervoer (+/- 8 min wandelafstand van het station). Voor wie met de wagen komt zijn er meerdere parkeerplaatsen beschikbaar, vergeet enkel jullie blauwe parkeerschijf niet.

Patrick helpt je graag verder
Patrick helpt je graag verder

Patrick helpt je graag verder

Selectair Fly Away Reizen

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Sint Rochusstraat 92
1500 Halle