8 dagen Lapland inclusief 4 excursies

Individuele reizen Heen- & terugvlucht

Dit winteravontuur staat helemaal in het teken van de pracht van het winterse landschap in Fins Lapland. Een witte wereld waarin de bomen gebukt gaan onder een dik pak sneeuw, meren veranderen in gladde witte vlaktes en het noorderlicht haar sluiers aan de nachtelijke hemel toont. De excursies waarbij u op verschillende manieren met en in de natuur bezig bent zijn geschikt voor zowel stellen als families, en kinderen vanaf zes jaar.

Jouw reisschema

Dag 1

Aankomst in je vakantiehuis

Aankomst op Kittilä Airport en transfer naar Ylläs vakantiewoningen. Trek meteen uw snowboots aan en stap op de stepslee om de omgeving te verkennen.

Dag 2

Huskysafari (inbegrepen)

Huskysafari. Deze onvergetelijke ervaring begint bij de huskyboerderij en neemt u mee door het Finse winterlandschap. Het enige geluid dat u hoort is het hijgen van de honden en het kraken van de verse sneeuw onder de slee. 

Dag 3

sneeuwschoenwandeling (inbegrepen)

Sneeuwschoenwandeling naar de fjell Kuertunturi. De meest rustgevende manier om het landschap van Lapland te ontdekken is per sneeuwschoen. De gids neemt u mee naar Kuerfjell waar u uitkijkt over de prachtige dalen van Äkäslompolo. 

Dag 4

Vrij

Vandaag kan je gaan skiën of wandelen. Maar je kan ook een extra excursie bijboeken. Bijvoorbeeld IJsvissen in combinatie met een sneeuwscootertocht. Deze tocht is een feest voor het hele gezin.

Dag 5

Lainio Snow Village (inbegrepen)

Vandaag bezoekt u Lainio Snow Village. Een uit sneeuw en ijs opgetrokken dorp, ontworpen door diverse ijssculptuurkunstenaars. Onder leiding van een gids bezoekt u diverse hotelkamers en -suites, de ijsbar en een aantal bijzondere ijssculpturen. 
 

Dag 6

Bezoek aan een rendierboerderij (inbegrepen)

Op de rendierboerderij wordt u ontvangen door een echte rendierherder die afstamt van de Sami. Zij zullen u van alles vertellen over de rendieren en het leven van de Sami. Natuurlijk maakt u ook een tocht van ongeveer een kilometer in een rendierslee.

Dag 7

Vrij

Maak gebruik van de gratis langlaufski's. Geniet van de schitterende omgeving terwijl je door de met sneeuw bedekte bossen glijdt. Mocht je een les willen in het gebruik van de langlaufski's, dan boeken wij graag de introductieles langlaufen voor je bij.

Dag 8

Terugvlucht

Transfer naar de luchthaven van Kittilä voor de terugvlucht.

Buro Scanbrit, Family Adventure White Silence code: fiexwhit
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

1176

bij boeking van 4 personen, incl. vlucht
 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
 • Huskytocht, rendiersafari, sneeuwschoenwandeling en Lainio Snow Village

 • Verblijf in een houten log cabin

 • Gratis gebruik van langlaufski's, stepslee en thermo outfit

 • Retourvlucht op Kittilä (vanuit Amsterdam)

 • Luchthavenbelasting en brandstofheffing 

 • Gratis gebruik van sneeuwschoenen

 • Gratis gebruik van cross country ski's

 • Activiteiten volgens programma

 • Engels sprekende gids

PRIJSINFO:
 • ​Vanafprijs is geldig bij vertrek in januari. De prijs kan schommelen afhankelijk van het aantal deelnemers, de reisperiode en het type van accommodatie. Vraag ons gerust een offerte op maat. 
 • Evt. brandstoftoeslag

 • Optionele excursies

 • Reserveringskosten van € 27 per boeking

-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.