Begeleide cruise naar de Seychellen vanuit Tanzania

Groepsreizen Heen- & terugvlucht

Expeditiecruise door de Seychellen – een onvergetelijke ervaring !

De Seychellen, gegarandeerd voor velen het paradijs op aarde: puur, exclusief, ongerept en zinnenprikkelend. Als stipjes in de Indische Oceaan liggen aan de oostzijde van het Afrikaanse continent ongeveer 115 eilanden verspreid, samen vormen ze de eilandengroep van de Seychellen. Parelwitte stranden, weelderige tropische tuinen, azuurblauw water en ongerepte natuurparken bestaan hier écht. Slechts drie eilanden zijn permanent bewoond en op de andere eilanden vindt u enkel exclusieve hotels van hoogstaande kwaliteit. De Seychellen zijn ook ideaal als cruisebestemming: zo beleeft u op een ongedwongen manier, zonder enige vorm van drukte, massa of stress de ongekende diversiteit van deze eilandengroep.

De verschillende eilanden bieden een unieke flora en fauna die u nergens anders ter wereld aantreft. De voornaamste bewoonde eilanden Mahé, Praslin en La Digue hebben een weelderige plantengroei met groene berghellingen, ongerepte wouden en eindeloos witte zandstranden. De outer islands zijn vrijwel onbewoond, ideaal voor een authentieke eilandervaring in een magisch decor.
 
Wat maakt deze expeditiecruise met de MS Caledonia Sky zo speciaal?
Flexibiliteit is gevraagd tijdens een expeditiecruise!  Soms wordt het dagprogramma helemaal omgegooid om een maximale beleving te creëren, iets wat niet gebeurt op grote cruiseschepen. Elke dag is een verrassing, maar beleving staat centraal!

De vertrekdatum voor deze reis is 7 november 2020. Er is een gegarandeerde reisbegeleiding van Brussel tot Brussel met veel aandacht voor de individuele wensen van de klanten.

Jouw reisschema

Dag 1

7 november 2020: Brussel – Dar Es Salaam

Vlucht vanuit Brussel naar Dar Es Salaam 
 

Dag 2

8 november 2020: Dar Es Salaam

Aankomst in Dar Es Salaam – transfer naar het hotel Serena, 5* of
gelijkwaardig.  Vrije dag, avondmaal en overnachting.

Dag 3

9 november 2020: Inscheping

Na het ontbijt, transfer naar de cruiseterminal - inscheping op de MS Caledonian Sky.

 

Dag 4

10 november 2020: Zanzibar

Zanzibar met zijn kleurrijke haven is het vertrekpunt voor een wandeling door de smalle straatjes van Stone Town.  Deze historische, oude stad, met zijn extravagante Arabische gebouwen en doolhof van smalle straatjes vormen een reis naar het verleden. Bezoek aan de bazaar waar je de geurige kruiden kan proeven, het paleis van de Sultan, de slavenmarkt en het oude fort.

Dag 5

11 november 2020: op zee

Een volledige dag op zee.

Dag 6 tot 8

12 t.e.m. 14 november 2020: Aldabra eilanden groep

Bezoek aan Assumption, Cosmoledo, Aldabra en de Picard eilanden. Vertrek ’s morgens vroeg met de zodiacs naar een lagune waar men duizenden vogels op de koraalrots kan bewonderen: zeezwaluwen, reigers, fregatvogels …  Geniet nadien van een heerlijke duik in het kristalheldere water in een kleine baai. Op Picard Island wordt een korte wandeling op het strand gemaakt om de schildpadden en de zeekrabben te bewonderen en op South Island, gekend voor het kristalhelder water, is er tijd om te snorkelen.

Dag 9

15 november 2020: Farqhuar Eilanden

Bezoek aan de Farqhuar Eilanden.
 

Dag 10

16 november 2020: Alphonse eilanden

Bezoek aan de Alphonse eilanden.
 

Dag 11

17 november 2020: Amirante eilanden

Bezoek aan de Amirante eilanden.
 

Dag 12

18 november 2020: Aride & Curieuse

Op Aride vliegen de witstaartkeerkringvogels heen en weer naar hun nest, vooral hun technische landingstechniek staat in schril contrast met hun gracieuse vlucht in de lucht.  In de zodiac staat men oog in oog met de reigers, die volop hun kleintjes aan het voeden zijn. Je kan o.a. de Seychellenrietzanger en Seychellenlijster bewonderen. Na de lunch staat een kleine eilandrondrit per truck op het programma, ideaal om de leefgewoontes van de lokale bevolking te leren kennen. 

Dag 13

19 november 2020: Praslin & La Digue

Bezoek op La Digue van de Union Estate, een prachtig gerestaureerd koloniaal huis uit de 19de eeuw.  Hier kan je zien hoe de kokosolie gemaakt wordt.

Dag 14

20 november 2020: ontscheping en vlucht naar België

Ontscheping in Mahe. Transfer naar de luchthaven. Vlucht Mahé - Brussel
 
Footprints
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

11890

Prijs per persoon
 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
 • Internationale vluchten met tussenlanding Brussel – Dar es Salaam/Mahé – Brussel met Emirates (T-klasse)
 • 1 overnachting in Hotel Serena, op basis van half pension in Dar Es Salaam
 • Cruise in vol pension in een Castle Standard Suite
 • Huiswijnen & bieren en softdrinks tijdens de maaltijden op de cruise
 • Noble Caledonia Expeditie team
 • Excursies
 • Fooien
 • Transfers
 • Havengelden
 • Annulerings-, bagage- en bijstandverzekering
 • Persoonlijke uitgaven
 • Visums
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.